Sianjar Mula Mula, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sianjar Mula Mula

Peta lokasi Kacamatan Sianjar Mula Mula
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Samosir
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sianjar Mula Mula nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Samosir Citakan:Sianjar Mula Mula, Samosir


Nuvola filesystems folder home.png