Siantar Kidul, Pematangsiantar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siantar Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaPematangsiantar
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.72.04
Désa/kalurahan-

Siantar Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Pematangsiantar, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Pematangsiantar Citakan:Siantar Selatan, Pematangsiantar