Sibagindar, Pagindar, Pakpak Bharat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sibagindar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPakpak Bharat
KacamatanPagindar

Sibagindar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pagindar, Kabupatén Pakpak Bharat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pagindar, Pakpak Bharat