Sibanggor Tonga, Puncak Sorik Marapi, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sibanggor Tonga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPuncak Sorik Marapi

Sibanggor Tonga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Puncak Sorik Marapi, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Puncak Sorik Marapi, Mandailing Natal


Gnome-home.svg