Sibatang Kayu, Padang Bolak, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sibatang Kayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak

Sibatang Kayu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Bolak, Padang Lawas Kalér