Sibolga Kota, Sibolga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sibolga Kota

Peta lokasi Kacamatan Sibolga Kota
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Sibolga
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sibolga Kota nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sibolga, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Sibolga Citakan:Sibolga Kota, Sibolga


Nuvola filesystems folder home.png