Sibolga Kota, Sibolga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sibolga Kota
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaSibolga
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.73.02
Désa/kalurahan-

Sibolga Kota nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sibolga, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Sibolga Citakan:Sibolga Kota, Sibolga