Sidayu, Bandar, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Sidayu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Bandar

Sidayu nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Bandar, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg