Sidney Poitier

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sir Sidney Poitier KBE
Duta Besar Bahama pikeun Jepang
Incumbent
Awal jabatan
15 April 1997
Raja/Ratu Elizabeth II
Perdana Mentri
Katerangan lian
Gumelar 20 Pébruari 1927 (1927-02-20) (yuswa 89)
Miami, Amérika Sarikat
Kawarganagaraan
Pameget/istri
Murangkalih
  • Beverly Poitier
  • Pamela Poitier
  • Sherri Poitier
  • Gina Poitier
  • Anika Poitier
  • Sydney Tamiia
Pagawéan Aktor, sutradara, pangarang, diplomat

Sidney Poitier, KBE (gumelar 20 Pébruari 1927; umur 89 taun) nyaéta saurang aktor, sutradara, pangarang, jeung diplomat Bahama nu gumelar di Amerika Sarikat.[rujukan?] Anjeunna ayeuna mangku jabatan duta besar ti Bahama pikeun Jepang.[rujukan?]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Replace this image male.svg