Sido Mulyo, Punggur, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sido Mulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanPunggur

Sido Mulyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Punggur, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Punggur, Lampung Tengah