Sidodadi, Medan Timur, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sidodadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Timur

Sidodadi nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Timur, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Timur, Medan