Sidomulyo, Air Naningan, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sidomulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanAir Naningan

Sidomulyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Naningan, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Air Naningan, Tanggamus


Gnome-home.svg