Sidorame Barat II, Medan Perjuangan, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sidorame Barat II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Perjuangan

Sidorame Barat II nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Perjuangan, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Perjuangan, Medan