Siempat Nempu, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Siempat Nempu

Peta lokasi Kacamatan Siempat Nempu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Dairi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Siempat Nempu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Dairi Citakan:Siempat Nempu, Dairi


Nuvola filesystems folder home.png