Siempat Nempu Hulu, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Siempat Nempu Hulu

Peta lokasi Kacamatan Siempat Nempu Hulu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Dairi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Siempat Nempu Hulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Dairi Citakan:Siempat Nempu Hulu, Dairi


Nuvola filesystems folder home.png