Silangkitang, Labuhanbatu Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Silangkitang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.22.05
Désa/kalurahan-

Silangkitang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kidul Citakan:Silangkitang, Labuhanbatu Kidul