Silih Nara, Acéh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Silih Nara, Aceh Tengah)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Silih Nara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.04.02
Désa/kalurahan-

Silih Nara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tengah, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Silih Nara, Acéh Tengah