Simen Agdestein

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Simen Agdestein
Informasi pribados
Asal nagara Bandéra Norwégia Norwégia
Rékor tanding
Gelar Grandmaster
Réngking 2588 (Oktober 2008)
Réngking pangluhurna 2630 (Januari 1993)
Simen Agdestein
Simen Agdestein
Informasi pribados
Nami lengkep Simen Agdestein
Lahir 15 Méi 1967 (1967-05-15) (yuswa 52)
Tempat lahir Asker, Norwégia
Luhur 1,88 m.
Posisi striker
Informasi klub
Klub ayeuna pénsiun
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
1984-1992 Lyn Oslo 92 (37)[1]
Tim nasional
1988-1989 Norwégia Norwégia 8 (1)
Citakan:Infobox medal templates
  • Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik jeung akurat per 30 Desémber 2007.

    ‡ Midang jeung gol di tim nasional akurat per 30 Desémber 2007

Simen Agdestein (gumelar di Asker, Norwégia, 15 Méi 1967; umur 52 taun) nyaéta saurang pamaén catur Norwégia jeung urut pamaén bal.[rujukan?] Kahiji kalina janten jawara nasinonal Norwégia dina taun 1982 (yuswa 15 taun).[rujukan?] DIna taun 1985, mibanda gelar International Grandmaster.[rujukan?] Saprak éta, anjeunna didéklarasikeun minangka pamaén pangkiatna Norwégia.[rujukan?]

Simen Agdestein nikah jeung Marianne Aasen Agdestein, wakil Stortinget pikeun Partéy Buruh Norwégia.[rujukan?]

Bibliograpi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg