Partéy Buruh Norwégia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Partéy Buruh Norwégia (Det norske Arbeiderparti, DNA atanapi Arbeiderpartiet, AP) nyaéta hiji partéy pulitik démokratik sosial di Norwégia.

Ngadeg dina taun 1887, partéy ieu mangrupa partéy pulitik panggedéna di Norwégia ti taun 1927 jeung remen miboga leuwih ti saparo total korsi di parlemén.

Perdana Mentri Norwégia ti Partéy Buruh[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Countries.png