Simodong, Sei Suka, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Simodong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanSei Suka

Simodong nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Suka, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sei Suka, Batu Bara


Gnome-home.svg