Simon Pegg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Simon Pegg

Simon John Beckingham leuwih dipikawanohna ku ngaran Simon Pegg (gumelar di Gloucestershire, Inggris, 14 Pébruari 1970) nyaéta saurang aktor asal Inggris.

Rujukan[édit | édit sumber]


Soekarno.jpg