Simon Pegg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Simon Pegg

Simon John Beckingham leuwih dipikawanohna ku ngaran Simon Pegg (gumelar di Gloucestershire, Inggris, 14 Pébruari 1970) nyaéta saurang aktor asal Inggris.

Rujukan[édit | édit sumber]


Soekarno.jpg