Lompat ke isi

Simpang Empat Sungai Tutung, Air Hangat Timur, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Simpang Empat Sungai Tutung
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Simpang Empat Sungai Tutung
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanAir Hangat Timur

Simpang Empat Sungai Tutung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Air Hangat Timur, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Air Hangat Timur, Kerinci