Simpang Selayang, Medan Tuntungan, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Simpang Selayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Tuntungan

Simpang Selayang nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Tuntungan, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Tuntungan, Medan