Singkohor, Aceh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Singkohor

Peta lokasi Kacamatan Singkohor
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Singkil
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Singkohor nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Singkil Citakan:Singkohor, Aceh Singkil


Nuvola filesystems folder home.png