Sipahutar, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sipahutar

Peta lokasi Kacamatan Sipahutar
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sipahutar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kalér Citakan:Sipahutar, Tapanuli Kalér


Nuvola filesystems folder home.png