Lompat ke isi

Sirampog, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Sirampog
Peta
Peta lokasi Kacamatan Sirampog
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega67,03 kilométer pasagi
Pangeusi64.292 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.05
Désa/kalurahan13

Sirampog nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)