Sisarahili Ekholo, Lolowau, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sisarahili Ekholo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanLolowau

Sisarahili Ekholo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lolowau, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lolowau, Nias Kidul


Gnome-home.svg