Sitangkola, Laguboti, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sitangkola
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanLaguboti

Sitangkola nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Laguboti, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Laguboti, Toba Samosir