Lompat ke isi

Siwarak, Karangreja, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Siwarak
Kalurahan/Désa
Map
Peta lokasi Kalurahan Siwarak
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKarangreja

Siwarak nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karangreja, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah) Archived 2017-07-12 di Wayback Machine