Slipi, Palmérah, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Slipi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Palmérah

Slipi nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Palmérah, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg