Slipi, Palmérah, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Slipi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanPalmérah

Slipi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Palmérah, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.