Sokaraja Tengah, Sokaraja, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sokaraja Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSokaraja

Sokaraja Tengah nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sokaraja, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg