Sopo Butar, Siempat Nempu Hilir, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sopo Butar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanSiempat Nempu Hilir

Sopo Butar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siempat Nempu Hilir, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Siempat Nempu Hilir, Dairi


Gnome-home.svg