Sosopan, Sosopan, Padang Lawas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sosopan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas
Kacamatan Sosopan

Sosopan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sosopan, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sosopan, Padang Lawas


Gnome-home.svg