Sosorgadong, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sosorgadong

Peta lokasi Kacamatan Sosorgadong
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sosorgadong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Tengah Citakan:Sosorgadong, Tapanuli Tengah


Nuvola filesystems folder home.png