Sri Basuki, Kalirejo, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Basuki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanKalirejo

Sri Basuki nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kalirejo, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kalirejo, Lampung Tengah


Gnome-home.svg