Sri Gedung Mulya, Way Serdang, Mesuji

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Gedung Mulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanWay Serdang

Sri Gedung Mulya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Serdang, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Way Serdang, Mesuji


Gnome-home.svg