Sri Kuncoro, Semaka, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Kuncoro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanSemaka

Sri Kuncoro nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Semaka, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Semaka, Tanggamus


Gnome-home.svg