Sri Pendowo, Bangun Rejo, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Pendowo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanBangun Rejo

Sri Pendowo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bangun Rejo, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bangun Rejo, Lampung Tengah


Gnome-home.svg