Sripanggung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sripanggung  
Panulis Tjaraka
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Girimukti Pasaka
Kaping dimedalkeun 2002

Sripanggung nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Tjaraka. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Girimukti Pasaka.


Nulis.jpg