Sripendowo, Ketapang, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sripendowo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKetapang

Sripendowo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ketapang, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ketapang, Lampung Kidul


Gnome-home.svg