Sriwedari, Tegineneng, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sriwedari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanTegineneng

Sriwedari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tegineneng, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tegineneng, Pesawaran


Gnome-home.svg