Sriwijaya, Tanjung Raya, Mesuji

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sriwijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanTanjung Raya

Sriwijaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Raya, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tanjung Raya, Mesuji


Gnome-home.svg