Srumbung, Magelang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Srumbung

Peta lokasi Kacamatan Srumbung
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Magelang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Srumbung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Magelang, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.



 

Kabupatén Magelang, Jawa Tengah

Lambang Magelang.jpg

Kacamatan: Bandongan | Borobudur | Candimulyo | Dukun | Grabag | Kajoran | Kaliangkrik | Mertoyudan | Mungkid | Muntilan | Ngablak | Ngluwar | Pakis | Salam | Salaman | Sawangan | Secang | Srumbung | Tegalrejo | Tempuran | Windusari


Nuvola filesystems folder home.png