Stabat, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Stabat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
Lega91,2 Kilométer pasagi
Pangeusi93.063 (2021) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.05.07
Désa/kalurahan-

Stabat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Stabat, Langkat