Stabat, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Stabat

Peta lokasi Kacamatan Stabat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Langkat
Camat -
Lega 91,2 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Stabat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Stabat, Langkat


Nuvola filesystems folder home.png