Stabat Lama, Wampu, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Stabat Lama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanWampu

Stabat Lama nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Wampu, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Wampu, Langkat


Gnome-home.svg