Standardized moment

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina probability theory jeung statistik, kth standardized moment tina probability distribution nyaéta μkk, numana μk mangrupa kth momen mean jeung σ mangrupa simpangan baku.

Standardized moments katilu jeung kaopat digunakeun keur ngartikeun skewness jeung kurtosis.

Informasi saterusna ngeunaan "momen", bisa konsultasi ka Wolfram Research's mathworld website.