Stasion Kanazawa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:KanazawaStation.jpg
Tsuzumi ("drum") Gerbang di Stasion Kanazawa.
Jam digital dijieun tina aliran cai di luareun stasion.

Stasion Kanazawa (金沢駅 Kanazawa-eki) nyaéta stasion kareta JR West nu aya di Kanazawa, Ishikawa Prefecture, Jepang. Stasion ieu aya di Hokuriku Main Line.

Kareta cepet Thunderbird, Shirasagi, Hokuetsu jeung Hakutaka, sarta kareta malem Kitaguni jeung Hokuriku ka Osaka jeung Ueno ngaliwat ka ieu stasion.

Jalur[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Stasion deukeuteunana[édit | édit sumber]

« Service »
Nishi-Kanazawa   JR Hokuriku Main Line   Higashi-Kanazawa