Student's t-test

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Test-t nyaéta unggal tes hipotesa statistik nu mana tes statistik mibanda Sebaran-t student lamun null hypothesis bener.


Nulis.jpg




Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub