Sukapura, Cilincing, Jakarta Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Suka Pura
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kalér
KacamatanCilincing

Suka Pura nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilincing, Kota Jakarta Kalér, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.