Suka Ramai, Panyabungan Utara, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Suka Ramai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPanyabungan Utara

Suka Ramai nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panyabungan Utara, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panyabungan Utara, Mandailing Natal


Gnome-home.svg