Sukabumi Kidul, Kebon Jeruk, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sukabumi Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanKebon Jeruk

Sukabumi Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kebon Jeruk, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.